18 ene 2010

Benvinguts companys ! Sortida d'en Diego Sànchez







Diego Sánchez, pres polític català que ha estat empresonat 9 anys, va ser rebut dissabte per centenars de persones a Barcelona. Rescat ( col.lectiu de suport als presos i preses polítiques catalanes ) ha organitzat brindis àrreu del país per celebrar la sortida de la presó després de 9 anys segrestat per l'estat espanyol.

Aquest pres va ser condemnat per col·laboració amb l'organització armada basca ETA. Ha hagut de complir íntegrament els nou anys de condemna.

Dimarts serà alliberat un altre dels presos polítics catalans, Zigor Larredonda empresonat actualment a la presó de Castellò 2 ( Albocàsser ).

Desenes de persones van anar a rebre'l a la sortida de la presó, a Can Brians. Al vespre, a 2/4 de 7, unes tres-centes persones es van concentrar a la plaça de la Vila de Gràcia (a Barcelona) per donar-li la benvinguda. Després de brindar amb cava per l'alliberament, van acompanyar-lo a l'ateneu La Barraqueta i al Casal de l'Assemblea de Joves de Gràcia perquè retirés la fotografia que hi havia penjada d'ell en cada un dels locals.

El poper dimecres 20 de gener, Rescat, també ha convocat brindis per celebrar la sortida de la presó d'en Zigor Larredonda Muñoz.

http://rescat.wordpress.com