4 jun 2009

El Consistori vilanoví rebutja la moció de suport a en Karim Akbih Verdaguer
















L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú rebutja la moció de suport a en Karim presentada per la CUP de Vilanova i la Geltrú.

Aquest dilluns 1 de juny, a la sessió ordinaria del ple de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s’ha presentat la moció pel jove de Vilanova Karim Akbih Verdaguer. A la mateixa hora del ple, fora de l’ajuntament tenia lloc la concentració de rebuig a la condemna patida per en Karim a la qual es va ajuntar la dels veïns i veïnes que s’estan mobilitzant des de fa uns quants mesos contra el tancament de la gossera de la ciutat.





Els membres de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf que han intentat assistir al ple s’han trobat a les escales d’accés a la sala de plens de l’ajuntament a dos guardies urbans que els hi han requisat durant el temps que han assistit a l’acte les pancartes i cartells amb els quals volien denunciar i fer públic al ple el seu malestar per la situació patida pel seu company de militància.


Després de la presentació de la moció per part del regidor de la CUP perque l’ajuntament de la ciutat es solidaritzes amb en Karim les intervencions dels grups del consistori no han pogut ser més decepcionants, ja que, posant sobre la taula l’argument de que “creien en l’estat de dret i un ajuntament i els seus grups municipals no són qui per questionar decisions judicials” la moció ha acabat sent rebutjada amb l’únic vot favorable del regidor de la CUP, els vots en contra d’ICV, PSC, CIU i PP i l’abstenció d’ERC.


En acabar el ple la gent concentrada en solidaritat amb en Karim i els companys mobilitzats per la gossera han dedicat una sonora xiulada i escridassada al regidor d’ERC, a la de ICV i en especial a l’alcalde de la ciutat (PSC) amb crits de: Botiflers,Repressors i D’Esquerres us dieu, de dretes el que feu.






http://suportgarraf.blogpot.com/

Notícia de El Punt sobre el Ple on es va refusar la moció sobre