23 mar 2009

Solidaritat amb l'Enric des d'Esplugues de Llobregat



4 persones solidàries es pengen per demanar la llibertat de l'Enric Duran, ciutadà de Vilanova i la Geltrú, empresonat dijous a la tarda, acusat d'un delicte d'estafa i de béns.


Demanaven la llibertat d'Enric Duran i reivindicaven la insubmissió a les penes de multa en referència a un membre de la plataforma en contra del pla Caufec que pot anar a la presó deu dies per negar-se a pagar una multa de 60 euros per desobediència a l'autoritat.
Cap a les 11h, efectius dels Mossos d'Esquadra han despenjat a quatre persones que a les 8h s'havien enfilat sota el pont de la B-23 on han desplegat diverses pancartes. Aquesta acció ha provocat que es tallés el trànsit d'un sentit de l'autopista durant uns trenta minuts. Els Mossos els imputen delictes contra la seguretat del trànsit, desordres públics i desobediència a l'autoritat i volen que vagin a declarar aquesta tarda a la comissaria d'Esplugues.


Demà a les 12 de migdia hi ha una roda de premsa a Barcelona, dijous 26 d'abril el comité de suport a l'Enric Duran ha convocat una jornada d'accions descentralitzades per protestar contra el seu empresonament.
Llibertat Enric Duran !
Enric, et volem a casa !