24 dic 2008

Per Nadal els i les volem a Casa ! Marxa de Torxes 2008















El passat 20 de desembre Rescat va organitzar arreu de pobles, viles i comarques, la tradicional des de fa molts anys, desenes i desenes de Marxes de Torxes en solidaritat amb els presos i preses polítiques catalanes, empresonades des de ja fà més de 7 anys per l'Estat Espanyol i Francés per motius polítics.



Al Garraf, Tan a Ribes com a Vilanova i la Geltrú veïns i veïnes van sortir al carrer novament per protestar contra l'empresonament i la situació que pateixen familiars i presos i preses polítiques.

Ribes : Unes 20 persones es van concentrar davant l'Ajuntament a les 19:00, on es va llegir el manifest i cridaren consignes en suport als presos polítics catalans.


Vilanova i la Geltrú : Una trentena de persones van sortir passades les 8 del vespre des de la plaça de les Neus amb Torxes, com a senyal d'escalfor i solidaritat. Durant el recorregut de la marxa, els manifestants cridaren consignes contra el sistema repressiu de l'estat espanyol i francés que manté empresonades als 6 catalans i catalanes allunyades de les seves families.
La mobilització va finalitzar a la plaça de la vila, allà es va llegir el manifest de Rescat.


Tot seguit es va fer un sopar antirepressiu al Casal Okupat l'Estanquet i festa antirepressiva, on es va fer un brindis en suport als i les preses polítiques catalanes.


LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES CATALANES !


per més informació : http://rescat.wordpress.com/