5 may 2009

Tomb Solidari a Ribes. Karim Absolució !















El passat cap de setmana, es va portar a terme a Ribes del Garraf, un dels actes mes importants del Tomb Solidari organitzat per la Coordinadora Antirepressiva del Garraf amb a finalitat de difondre la situació del cas repressiu d'en Karim Akbih Verdaguer.


Ahir dissate 2 de maig es va donar una nova trobada del Tomb Solidari, organitzat per la Coordnadora Antirepressiva del Garraf conjuntament amb Alerta Solidària amb l'objectiu d'explicar el cas repressiu d'en Karim, d'extendre'n la solidaritat i així animara la societat civil catalana a paticipar a les mobilitzacions que es convoquin apartir d'avui per protestar de la mesura repressiva contra les condemnades a pagar una pena-multa equivalents a complir amb tants des de presó com li correspongui.




La jornada solidària es va dur a terme a l'entitat cultura i esportiva el Ger de Ribes, on va comptar amb una gran participació de la gent vinguda d'àrreu de la comarca i sobretot amb la col.laboració del Ger i d'Alerta Solidària novament.

A les 7 de la tarda a la Sala d'Actes i havia una xerrada per entendre la crisi i les seves conseqüències,amb membres d'endavant-osan i en Karim que una vegada mes, va explicar el seu cas i l'estat actual de la seva situació.A partir de le 22:00 hores mes de 80 persones van participar al sopar popular, on es van poder escoltar parlaments d'agraïments per part de l'Entitat Cultural i Esportiva el Ger i de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf.


Per acabar la jornada, apartir de les 24:00 hores va començar el concert solidari, on va aplegar centenars de persones per mostrar la solidaritat cap en Karim comdemnat a 50 dies de presó per haver-se manifestat contra la crisi econòmica capitalista.

Recordem que el proper 16 de maig,dissabte, hi ha l'acte final del Tomb Solidari a Vilanova i la Geltrú, on hi haurà una Manifestació a les 7 de la tarda on acabarà amb un sopar i un concert al Parc de Ribes Roges.

Us hi esperem !


COMBATRE LA CRISI COMPORTA REPRESSIÓ !
KARIM ABSOLUCIÓ !

Si ens en toquen a un, ens toquen a totes !