17 dic 2008

Acte de suport a en Karim




Ahir al vespre (16 de desembre), va ser presentat al centre social okupat L’Estanquet, de Vilanova i la Geltrú, un manifest i també es donà tret de sortida a la campanya solidària.
Per adhesions
al manifest d'entitats: alertasolidaria (at) alertasolidaria.org
Des de la Coordinadora Antirepressiva de Garraf, es van donar a conéixer les primeres mobilitzacions de suport al Karim i en contra de la gestió de la crisi:



-->divendres 26 de desembre: concentració a la Plaça de la Vila de Vilanova a les 19h.



-->Dissabte, 10 de gener: concentració a la Plaça de la Vila de Vilanova a les 7 del vespre.

A més, la Coordinadora ha editat uns bons d’ajut per a cobrir les despeses jurídiques del cas i treballa ja en una gira de xerrades i actes de suport arreu dels Països Catalans.
El mateix Karim va explicar com es va produir la detenció, el judici i el perquè considera que se’l va condemnar: hi ha preocupació per l’auge de mobilitzacions al carrer, la crisi només ha començat, i cal frenar l’organització dels treballadors i de les treballadores al marge dels sindicats grocs habituals.
Martí Majoral, en nom d’Alerta Solidària, va denunciar la directiva política imperant als Mossos d’Esquadra de detenir manifestants tot i ser conscients que el delicte final imputat no superarà la falta i per tant no és legal la detenció.




El passat dissabte es va portar a terme una taula informativa a la rambla per fer difusió del cas d'en Karim.



KARIM ABSOLUCIÓ !