18 nov 2008

Detingut un activista anticrisi de Vilanova i la Geltrú






Aquest dissabte 15 a la tarda milers de persones han pres part en la concentració i manifestació convocada contra cimera del G-20 amb el lema "La crisi, que la paguin els rics", a la Plaça Catalunya de Barcelona.
Al vespre, agents dels mossos van detenir una persona que tornava de la manifestació. Després de passar la nit detingut a comissaria i declarar als jutjats ha sortit en llibertat el diumenge a la tarda.




Un jove de Vilanova ha estat detingut per agents de paisà dels Mossos a Barcelona. La detenció s'ha produït al Metro, quan tornava de la concentració i manifestació de la Plaça Catalunya. Després de ser traslladat a la comissaria de les Corts, el diumenge al matí va declarar als Jutjats i va sortir en llibertat a la tarda, pendent d'un judici de faltes per 'desordres públics', a la sortida va ser rebut per un nombrós grup de solidaris que s'han concentrat durant la seva detenció..
El proper 3 de Desembre, el jove vianoví serà jutjat a Barcelona, als jutjats dde l'avinguda Lluís Companys sota l'acusació d'un delicte de faltes de desordres públics!
La solidaritat és la nostra resposta !
Karim Absolució !
La repressió no ens aturarà !